Inquiry
Form loading...

Taulai atu i le lelei o logistics! Tuoken sa auai i le Zhejiang Provincial Department of Commerce sapalai ogasami ma manaoga matchmaking fonotaga

2024-08-22

I le aso 26 o Iuni, na faia ai e le Matagaluega o Pisinisi a Zhejiang le Zhejiang Province Shipping (Air Transport, China-Europe Express) Supply and Demand Matchmaking Conference i Ningbo. Na vala'aulia le TKG e auai e fai ma sui o atina'e fa'atau atu a le itulagi. O lenei fonotaga fa'atusa na taula'i atu i mataupu mata'ina e fa'atapula'aina ai le atina'e mautu o fefa'ataua'iga i fafo, ma fesoasoani i pisinisi e fa'alautele a latou maketi ma fausia ai se itumalo fa'atauva'a malosi i se auala fa'atusa sapalai ma mana'oga.

640.webp

Ua lelei le faatinoga o le TKG i maketi i fafo e pei o Europa, Amerika, ma Asia i Sautesasae i tausaga talu ai, ae o loo feagai pea ma luitau fou e pei o le maualuga o tau o felauaiga. O lenei fonotaga fa'atusa e taula'i i le autu o mana'oga fa'apisinisi ma fesoasoani i kamupani e auina atu i fafo e fofo lelei fa'afitauli fa'anatinati. Na ausia e le TKG se faʻamoemoe lelei faʻatasi ma kamupani vaʻa tetele e pei o le COSCO Shipping i le fonotaga. E iai le talitonuga o le tele o tau fa'atauva'a fa'ava-o-malo o le a fesoasoani lelei i kamupani fa'alautele atili lo latou fa'atauva i le maketi.

640 (1).webp